Logistiek Centrum

Denk je aan een logistiek centrum, dan is het beeld vaak een grote loods met heftrucks waarbij mannen veel pallets en dozen verplaatsten. Niet bij ons!

Het logistiek centrum van Lagardère is het tegendeel. Wij werken met grote internationale modemerken die uiteraard in een schone omgeving hun plaats in het magazijn vinden. Ieder fashion item wordt individueel gecontroleerd en winkel klaar gemaakt. Gezien de aard van de goederen zorg je als logistiekmedewerker primair voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. 

Ontdek in onderstaande video wat Mike het allerbelangrijkste vindt in zijn functie.

 

Ons doel

In een divers team, dat bestaat uit mannen én vrouwen, zorgen wij ervoor dat onze winkels optimaal bevoorraad zijn en blijven. Dit kloppende hart van ons hoofdkantoor, vergroot de omzetkansen door proactief te werken en 365 dagen per jaar service te verlenen.

Uiteraard kunnen wij dit niet alleen. Samenwerking met afdelingen om ons heen, zoals bijvoorbeeld inkoop en goederenadministratie, is dan ook cruciaal om ons doel te laten slagen. Door dagelijks met elkaar de juiste logistieke prioriteiten te stellen, zorgen wij voor een soepele doorstroming van de goederen in het distributiecentrum en houden we de shops maximaal gevuld. Meedenken, beslissingen nemen en flexibiliteit zijn kwaliteiten die goed tot hun recht komen in onze retail omgeving.

Lunch

Tussen 12:00 en 13:30 kun je aanschuiven in de kantine voor een lekkere lunch. Er is keuze uit verschillende soorten brood en beleg. Op maandag wordt er zelfs een omelet voor je gebakken en op vrijdag hebben we knakworsten. Lekker! Een gezonde salade samenstellen kan natuurlijk ook. 

Sollicitatieprocedure

Nadat jij jouw cv met foto en motivatie hebt gestuurd, is het wachten op onze reactie. Omdat wij begrijpen dat je niet lang wil wachten, doen wij ons best om jou binnen vijf werkdagen een reactie te geven. Als de eerste indruk positief is, plannen wij een eerste kennismaking in via videobellen. Je hebt dit gesprek met een van onze recruiters. Is dat positief verlopen? Dan wordt er een gesprek ingepland op ons hoofdkantoor in Lijnden met de logistiek manager en assistent manager. Is dit ook positief verlopen en ben jij enthousiast? Dan mogen wij jou verwelkomen als nieuwe collega! 

Maak kennis met onze medewerkers! 

 
Brian Egberts

Brian Egberts

Logistiek Manager

(Klicka för mer information)

Santi Shenk

Santi Shenk

Logistiek Coördinator

(Klicka för mer information)

Justin den Tenter

Justin den Tenter

Logistiek Coördinator

(Klicka för mer information)

Matthijs Dinkla

Matthijs Dinkla

Assistent Manager Logistiek

(Klicka för mer information)

Onze vacatures

För tillfället finns inga lediga tjänster