Logistiek Centrum

Denk je bij een logistiek centrum aan een grote loods waar heftrucks rijden met pallets en dozen? Niet bij ons!

Het logistiek centrum van Lagardère is het tegendeel. Wij werken met grote internationale modemerken die uiteraard in een schone en georganiseerde omgeving hun plaats in het magazijn vinden. Fashion items worden o.a. individueel gecontroleerd en klaargemaakt om naar de winkel getransporteerd te worden.

Ontdek in onderstaande video wat Mike het allerbelangrijkste vindt in zijn functie.

 

Ons doel

In een divers team, dat bestaat uit mannen én vrouwen, zorgt het logistiek centrum ervoor dat onze winkels optimaal bevoorraad blijven. Dit kloppend hart van ons hoofdkantoor, vergroot de omzetkansen door proactief te werken en 365 dagen per jaar service te verlenen.

Uiteraard kunnen zij dit niet alleen. Samenwerking met andere afdelingen is dan ook cruciaal om hun doelen te behalen. Door dagelijks met elkaar de juiste logistieke prioriteiten te stellen, zorgt het logistiek centrum voor een soepele doorstroming van de goederen en worden de winkels maximaal gevuld gehouden. Meedenken, beslissingen nemen en flexibiliteit zijn kwaliteiten die goed tot hun recht komen in onze retail omgeving.

Lunch

Tussen 12:00 en 13:30 kun je aanschuiven in de kantine voor een lekkere lunch. Er is keuze uit verschillende soorten brood en beleg en de mogelijkheid om een gezonde salade samen te stellen. Eetsmakelijk!

Sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden en jouw cv met foto en motivatie achter gelaten via de sollicitatieknop? Dan ontvang je een ontvangstbevestiging van recruitment. Zij zullen jouw sollicitatie in behandeling nemen. Omdat wij begrijpen dat jij snel reactie wilt krijgen, is ons doel om binnen vijf werkdagen contact op te nemen.

Dit is middels een kort telefonisch interview en/of we plannen een video interview in. Als de eerste indruk goed is, plannen wij een kennismaking met de manager(s). Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij twee referenten op en doen wij de aanvraag van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Ga je op Schiphol werken dan wordt er ook nog een VGB (Verklaring van Geen Bezwaar) aangevraagd.

Is alles positief verlopen en ben jij ook enthousiast? Dan mogen wij jou verwelkomen als nieuwe collega.

Maak kennis met onze medewerkers! 

 

Brian Egberts

Logistiek Manager

(Klik voor meer informatie)

Santi Shenk

Logistiek Coördinator

(Klik voor meer informatie)

Justin den Tenter

Logistiek Coördinator

(Klik voor meer informatie)

Matthijs Dinkla

Assistent Manager Logistiek

(Klik voor meer informatie)

Onze vacatures

Logistiek medewerker (weekend)

Lijnden (Amsterdam)
Uiterste datum 24-08-2024


Logistiek medewerker

Lijnden (Amsterdam)
Uiterste datum 11-08-2024


Privacy statement - Cookiebeleid